PRIMA reality

ID: 2542 Predaj: Polyfunkčný objekt, dom pre seniorov .... (liečebný dom) v kúpeľnej obci Ľubochňa.

Cena:
390 000,00 €
Kraj: Žilinský kraj
Okres: Ružomberok
Obec: Ľubochňa
Ulica: Ľubochňa
Kategória: Komerčné objekty
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 0
Úžitková plocha: 1300 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:2542

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

ID: 2542  Predaj: Polyfunkčný objekt, dom pre seniorov .... (liečebný dom) v kúpeľnej obci Ľubochňa. 
Objekt je čiastočne podpivničený, má prízemie a dve nadzemné podlažia. V pivničných priestoroch sú 3 miestnosti určené na skladovanie, 1 práčovňa, sklad na zemiaky, sklad na tuhé palivo, ešte jeden sklad a kotolňa na pevné palivo. 
Na prízemí je vstupná hala - recepcia, 5 izieb, šatňa pre personál, sklad prádla, prijímacia miestnosť, jedáleň pre 80 ľudí (krb), zariadená kuchyňa, sklad, WC pre personál, chodby a sociálne zariadenie. 1.a 2. nadzemné podlažie má každé po 9 izieb, spoločenskú miestnosť a sociálne zariadenie. Niektoré izby sú vybavené kúpeľňami s umývadlom a toaletou, plastové okná, plávajúca podlaha a balkón. 
Budova má ústredné kúrenie, teplo a teplá voda je zabezpečovaná kotlom na tuhé palivo, v letných mesiacoch je možné teplú vodu ohrievať elektrickými ohrievačmi. Každá izba je vybavená umývadlom. 
odpadové vody sú odvádzané do terasovej žumpy, s prepadom do kanalizácie. Kuchyňa je napojená na odmastňovač. Pitná voda je privádzaná z miestneho vodovodu. Elektrická energia je 220 / 380 V. Objekt je tehlový so železobetónovými stropmi, všetky izby majú loggie a umývadlá a pôvodné drevené okná. Strecha je rovná, plechová. Stále prebieha čiastočná rekonštrukcia.
Úžitková plocha je 1300 m2, zastavaná časť 366 m2, pozemok celkom 2760 m2. Objekt má vlastné parkovisko a nachádza sa tesne pod lesom. Je ho možné využiť napr. na dom dôchodcov, ubytovňu, hotel alebo penzión. Vzhľadom na to, že sa tu nachádza Národný diabetologický a endokrinologický ústav (NEDÚ) je tento objekt možné prerobiť na liečebný dom. 
Obec Ľubochňa sa nachádza v Ľubochnianskej doline - najdlhšej doline v pohorí Veľkej Fatry. Národný park Veľká Fatra je turisticky veľmi atraktívna, prístupná autom po lyžiarske stredisko Vyšné Krátke (4 km), na bicykloch až pod Čierny Kameň (28 km), odkiaľ je možné po značkovaných turistických chodníkoch vystúpiť na hlavný hrebeň (Borišov, Ploská, Čierny Kameň, Rakytov, Skalná Alpa, Smrekovica – Veľkofatranská magistrála). Jednodňové výlety v lete – turistika: Malino Brdo, Vlkolínec, Chočské pohorie – Choč, Likavský hrad, Liptovský starhrad, Kvačianska dolina, Prosiecka dolina, Malá Fatra – Vrátna, Chleb, Rozsutec, Šútovské vodopády, Nízke Tatry, Vysoké Tatry, Roháče, Orava. Lyžovanie - Lyžiarske stredisko Ľubochňa (4 km), upravované lyžiarske trate, občerstvenie a turistické ubytovanie v chate pri vleku, vhodné pre začínajúcich aj pokročilých lyžiarov, ideálne najmä pre rodinnú lyžovačku s malými deťmi. Malino Brdo pri Ružomberku (13 km), Liptovský Ján (43 km), Malá Lučivná (20 km), Kubínska hoľa (28 km), Martinské hole (30 km), Vrátna (33 km), Donovaly (42 km), Jasná (48 km), Roháče (58 km), Vysoké Tatry (82 km).
V obci je niekoľko reštaurácií s možnosťou spoločenského posedenia, ubytovania a stravovania s vybudovanou obchodnou sieťou a službami - Dom potravín, zelenina a ovocie, drogéria, kvetinárstvo, obuv, pošta, kaderníctvo, kozmetický salón. Taktiež je k dispozícii zdravotné stredisko - obvodný lekár, detský lekár, zubná ambulancia a lekáreň.
Cena: 390.000,- Eur

Maklér:

makler
Maklér:Martin Rybárik
Telefón:0903 703 565
E-mail:primareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie
Informácie
Obchodné podmienky Obchodné podmienky   VŠEOBECNÉ OBCHODNÉ PODMIENKY poskytovania realitných služieb...
Reklamačný poriadok REKLAMAČNÝ PORIADOK PRIMA reality s.r.o. PRIMA reality s.r.o., IČO: 45 877 645, so...
Partneri Partneri
Certifikáty      
Daň z predaja Daň z predaja Daň z príjmu pri predaji nehnuteľnosti:  Od 1. januára 2011 platí, že...
Platba v hotovosti Platba v hotovosti. Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon...
Potrebné doklady   Potrebné doklady pri predaji: ...
Kúpa nehnuteľnosti v Chorvátsku Kúpa nehnuteľnosti v Chorvátsku. Dane a poplatky pri kúpe...
Predaj bytu Ako postupovať pri predaji bytu:    Overenie nehnuteľnosti....
Odmena za informáciu   Odmena za informáciu: Ponúkame možnosť zárobku za informáciu: I...
Kariéra - spolupráca   Kariéra - spolupráca   Spolupráca s...
Povinnosti pri prenájme bytu POVINNOSTI PRI PRENÁJME BYTU Povinnosť registrácie Ak daňovník prenajme na...
Ponuka - služby Ponuka Služby   Ponúkame kompletný právny...
Partneri
reklama
reklama
reklamareklama
reklama